Furniture that makes you feel at home. 

Wat begint als een goed idee in het hoofd van onze designer is geïnspireerd op jouw wensen en behoeften.

Wie zijn wij

FEEL HOME is ontstaan uit samengevoegde krachten, talenten, ambities en passie van jonge ondernemers. Met het talent om prachtige, functionele meubels te ontwerpen passend in de moderne tijd, uit liefde voor het toepassen van verschillende materialen, vanuit een kleurrijk creatief talent en met het ondernemerschap in de genen begonnen wij het avontuur om jou de mooiste, beste en meest praktische meubels aan te kunnen bieden voor een mooie prijs.
 

En dat is ons gelukt! Daar voelen wij ons goed bij…en daarom FEEL HOME.

Ons concept

Voor de ontwikkeling en productie van jouw FEEL furniture hebben wij een eigen keten opgezet. Een keten samengesteld op basis van vakmanschap, passie en ambitie. Dat zijn de pijlers waarop wij onze ketenpartners selecteren om samen tot het allerbeste resultaat te komen.
 
Tenslotte, aan het eind van onze keten staat de belangrijkste persoon. Jij, de klant. Daarvoor is alleen het allerbeste goed genoeg.

TRENDY & PRAKTISCH

FEEL ontwerpt haar meubels met gevoel. Dat is tenslotte wat wij willen dat jij krijgt van jouw FEEL meubel: een goed gevoel, je moet er blij van worden!